Maak gebruik van de aanbieding van onze partner Athleteshop.nl/.

De Tacx VR Ironman geeft je een “duwtje in de rug”. Wat voor weer het buiten ook is, met de multifunctionele “Cycle-Mounting” trainer fiets je altijd op je best.
Op de Tacx VR Ironman krijg je nu tijdelijk maar liefst 50% korting & gratis ANT+ Dongle. Mis deze actie niet! Je krijgt 32 uur lang* bij aankoop van deze trainer van Tacx ook een gratis ANT+ Dongle micro USB. Dankzij deze dongle kun je jouw prestaties bijhouden en inzien op je smartphone.

Shop nu!

________________________________________
De ANT+ Dongle kan worden gekoppeld aan elk apparaat dat draadloos communiceert via aan ANT+, zoals een hartslagmeter, snelheid & cadanssensor. De ANT+ Dongle micro USB is een draadloze ANT+ ontvanger voor Android apparaten met micro USB ingang.

*Actie loopt tot 18-10-2017 23:59 CEST