Link pagina Fietstrainerspecialist.nl

Op de link pagina van fietstrainerspecialist.nl treft u een aantal links aan van aan ons gerelateerde bedrijven en partners waar wij vaak mee werken.

Wielertochten.nl

Wielertochten.nl biedt informatie voor de beginnende of volwassen toerfietser/wielertoerist/recreant/amateur. De site bevat een overzicht van de toertochten en pagina’s over fietsvakanties, routes, onderhoud, onderdelen, wielerkleding en de nieuwste modellen racefietsen.


Groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is specialist in de organisatie van groepsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en groepsarrangementen in Leiden, Delft, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Gouda, Dordrecht, het Hollands Plassengebied, het Groene Hart en de Zuid-


Bierwandeling.nl

Bierwandeling.nl organiseert de Bokkenwandeling, het Winterbierfestival, de Lentebierwandeling, Zomerbiervaart en dé Proeftocht, culinaire bierwandeling.


Fietstrainerspecialist.nl

Maak een keus uit het vrijwel complete aanbod fietstrainers van de merken Wahoo, Tacx en Elite.


123fietsvakantie.nl

Op 123fietsvakantie.nl bieden wij een overzicht van fietsvakanties voor Nederlandse vakantiegangers. Naast de vakanties is ook ruimte voor informatie over de bestemmingen en is er een ruime shop met fietsvakantieartikelen en een paklijst voor de fietsvakantie.


ProKwadraat-Groepswijzer.nl

ProKwadraat – Groepswijzer.nl is een bedrijf dat zich sinds 2006 bezig houdt met vrije tijd in de ruimste zin van het woord. De wortels van het bedrijf liggen in Leiden, maar zij slaat haar vleugels uit over heel Zuid-Holland.


Stadswandeling Leiden

Wilt u een stadswandeling Leiden met gids voor uw groep? Natuurlijk is dat mogelijk! Leiden heeft vele gezichten en daardoor heeft u ook een ruime keus uit thema’s voor uw stadswandeling.


De Slechte Band uit Leiden

De Slechte Band uit Leiden is een gezellige Nederlandstalige feestband speelt ‘nedersmart’. Een combinatie van nederpop en smartlappen. Lekkere vooral Nederlandstalige eigen of geleende meezingers met een vette knipoog en hier en daar een Frans, Engels en Leids liedje.


Stichting CTV Zuid-Hollland

De stichting Cultuur Toerisme en Vrije Tijd Zuid-Holland heeft tot doel het stimuleren van cultuur-, vrije tijd en toerisme in Zuid-Holland op vlakken waar op dit moment nog geen initiatieven op provinciaal niveau worden ontplooid. CTV Zuid-Holland wil op


Schemerstad, theater tussen dag en nacht

Leiden staat in het eerste weekeinde van juni weer in het teken van Schemerstad. Het publiek vaart met boten langs vijf speciaal voor deze gelegenheid gemaakte voorstellingen. Nieuwe en fascinerende stukken, speciaal geschreven op de locatie, zetten Leiden in een ander licht.


Strips op Maat

Graag gaan wij voor u aan de slag voor de productie van losse strips, stripboeken illustraties, cartoons en kleurplaten. Strips op Maat is snel, flexibel en niet duur.


Stadsganzenbord.nl

Tijdens de puzzeltocht het Stadsganzenbord ontdekt u de stad van uw keuze. Uw groep wordt opgesplitst in kleine groepjes die gewapend met een 17e eeuwse plattegrond, dobbelstenen, vragenlijsten en opdrachten de stad gaan ontdekken. De groep met de meeste goede antwoorden wint.

Evenementen in Leiden

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert weer een aantal spannende culturele, sportieve en culinaire evenementen in Leiden en omgeving.

Winterbierfestival Leiden
In januari is het tijd voor de winterbieren. Diverse vooral regionale brouwers presenteren zich met in totaal meer dan 50 bieren in Scheltema in Leiden.

Proeftocht Leiden

Een smakelijke culinaire wandeling door de Leidse binnenstad. Aan de hand van een wandelroute gaat de bezoeker van gerecht naar gerecht. Vijf kleine gangen in vijf verschillende restaurants en bij iedere gang een glas bijpassende bier.

LeidenWalk
De wandeling heeft vier afstanden 5 km met gids, 10 km door de stad, en 20 en 30 km door de randgemeenten.

Lentebierwandeling

Het voorjaar begint pas echt als de frisse lentebieren hun opwachting gemaakt hebben. Geniet van bijzondere bieren van kleine Nederlandse brouwerijen tijdens deze wandeltocht door de Leidse binnenstad van kroeg naar kroeg.

Schemerstad
Het spraakmakende theaterevenement langs het Leidse water keert terug voor de vijfde editie. Nieuwe en fascinerende stukken, speciaal geschreven op de locatie, zetten Leiden in een ander licht.

BIGGG! smallband-festival

De intieme concertjes van kleine ensembles op bijzondere locaties rond de Pieterskerk zal zijn tweede editie beleven. Opnieuw bijzondere luisterervaringen in een informele sfeer.

Bokkenwandeling

De tijd voor de zwaardere bieren is aangebroken. Maak kennis met de bockbieren van een aantal kleine Nederlandse brouwerijen.

Leids Festival van het Levenslied

Het Leids Festival van het Levenslied is een talentenjacht voor vertolkers van het levenslied. Voorrondes in Leidse cafés en een finale in de Leidse Schouwburg

Meer links